header image
O carte bombă dezvăluie...

Secretele Sexuale Incredibile Ale
Celor Mai Satisfăcuți... Celor Mai Experimentați...
Și Ale Celor Mai Respectați Amanți Ai Lumii!

Învață să te bucuri de cele mai bune partide de sex ale vieții tale, la orice vârstă... cu secretele și descoperirile uimitoare ale proaspăt lansatei cărți ”Doar Pentru Bărbați” ce schimbă în mod dramatic viețile bărbaților (și ale femeilor) efectiv peste noapte...Dacă ai frustrări legate de viața ta sexuală, te înțeleg. Și eu am avut, încă de pe vremea când nu aveam o viață sexuală.
Eram atât de frustrat de faptul că nu puteam duce o femeie la orgasm încât asta îmi afecta viața pe toate planurile.
Până într-o zi când am dat ”din greșeală” de un articol care promitea marea cu sarea în materie de sex. Eram atât de frustrat încât... l-am crezut... și am început să citesc și să aplic.
A mers, însă mi-am dat seama că un articol nu poate rezolva problemele mele sexuale. Nici discuțiile cu tovarășii n-o făcuseră înainte. Era nevoie să atac problema de la rădăcină.
Așa am ajuns să studiez sexul și să aflu TOTUL despre cum se excită femeile. Știam un lucru: că ele au orgasme mult mai multe, mai lungi și mai puternice decât noi... atâta timp cât au un bărbat adevărat lângă ele.
Am început să văd cu ochii mei cum mi-e din ce în ce mai ușor să dau orgasme femeilor. Mă uitam în jur la ceilalți bărbați care rămăseseră în ceață la capitolul sex...
Aveam la degetul mic știința și experiența de a aduce aproape orice femeie la orgasm... indiferent cine era. Așa că am început să ies prin cluburi să exersez noua mea „superputere”... Ce am constatat:
Femeile sunt super-plictisite
de viețile lor sexuale
Îmi vine să râd cu lacrimi când văd în cluburi bărbații cum se uită la femei. Arată de parcă nu au mai făcut sex de 2 ani. Femeile îi citesc *de la distanță* în câteva secunde și, când văd că practic aceștia cerșesc sexul... simt repulsie față de ei – instantaneu!
Ele văd imediat frustrarea sexuală din ochii lor (care se reflectă și în felul cum vorbesc și se mișcă), și își dau seama că asemenea bărbați nu le vor putea satisface niciodată!
Femeile adoră sexul!
Deși sunt conștiente că majoritatea bărbaților sunt *varză* la pat, femeile nu încetează să caute. Se îmbracă provocator arătându-și ”bunurile”, merg în cluburi unde dansează în diferite locații pentru a putea fi *văzute mai bine*, dansează și se distrează pentru a atrage atenția... și fac orice pentru a-i atrage pe acei bărbați care le pot satisface.
Ghici ce? Femeile au mai multe puncte sensibile, adevărate porți ale plăcerii. Puncte ce le pot da orgasme absolut cutremurătoare... dacă știi să le găsești și să le atingi cum trebuie.
Pun pariu că știi deja unul din ele... punctul G:
Femeile sunt ființe sexuale. Le place să fie atinse, să facă sex și să încerce lucruri perverse. Se gândesc la sex mai mult decât îți poți tu închipui... iar când vine vorba de fanteziile lor sexuale... nici nu mai vorbesc. Au foarte multe fantezii extrem de complexe, vii și pline de detalii.
Singura problemă e că sunt pretențioase vizavi de partener. Din moment ce bărbatul este ”cel cu inițiativa”, ele vor pe cineva care știe ce face la pat.
Adevărul dur e acesta: majoritatea bărbaților nu au dat niciun orgasm până acum vreunei femei. Majoritatea fac greșeli gen:
Trec foarte rapid peste preludiu (câteodată sar îl de tot!)
Vorbesc porcos, crezând că asta le excită pe fete
Ejaculează precoce, după care epuizați, se pun la somn, lăsând femeia dezamăgită și *neterminată*
Nu-și dau interesul să afle cum vrea partenera lor să fie atinsă
Nu încearcă niciodată lucruri noi – repetă mecanic poziția misionarului până află într-o zi că femeia îi înșeală cu unul mai urât decât ei (și nu-și dau seama de ce!)
... și alte gafe care nu fac decât să pună femeile pe fugă
Apoi vin la mine și se plâng că...
I-a părăsit prietena sau că i-a înșelat
Nu mai e ca la început (asta e chiar frecventă)
Femeia nu le dă sex oral sau, mai mult, le refuză sexul
Femeia are fantezii sexuale despre care toată lumea știe în afară de ei
... etc. etc. etc.
Concluzia mea e următoarea: bărbații buni la pat sunt o materie primă foarte rară și scumpă. Sunt la mare căutare de către femei.
Câteodată, e vorba pur și simplu de SEX
Și, pentru că ele sunt *strânse cu ușa* când vin vorba de sex, pentru că nu prea au de unde alege, sunt dispuse să facă sex cu un bărbat bun la pat chiar dacă acesta e...
urât
mic de înălțime
sărac
cu penisul mic
... sau toate la un loc!
Când ai dat ultima dată
orgasm unei femei?
Femeile se excită mult mai greu decât noi. La noi e destul să ne fie atinse organele genitale pentru a ne excita. În schimb, ele au nevoie de un preludiu serios pentru a fi gata de penetrare.
Plus de asta, imediat după orgasmul nostru, capul penisului devine extrem de sensibil, facând dificilă pentru noi continuarea actului sexual.
Bineînțeles, o femeie n-o sa-ți zică niciodată ce nu faci bine la pat... chiar dacă vede că te chinui. E ok, nu e vina nimănui... cu-atât mai puțin a ta. Așa ne-am dezvoltat ca specie.
Bărbații buni la pat sunt la fel de rari
ca femeile bune la fotbal...
Adevărul trist este că e foarte multă confuzie legată de subiectul sex. Educația sexuală nu se învață nicăieri, nici acasă, nici la școală.
Părinții evită subiectul acesta, fie de rușine fie că nici ei nu se pricep mai bine. Școlile au făcut pănâ acum eforturi foarte slabe legat de acest aspect, lăsând elevii cu și mai multe întrebări decât răspunsuri.
Pentru a deveni un zeu la pat, ai nevoie de informațiile care te vor transforma într-unul. Doar cineva cu multă practică în domeniu... cineva care a experimentat totul la pat... acela îți poate spune cum să te transformi într-un veritabil gigolo.
Pentru că m-am săturat de lipsa de informație legată de acest subiect și pentru că vreau să împărtășesc din vasta mea experiență la pat, cu peste douăzeci de femei, am scris pentru tine...
Nu îmi place să pierd vremea când scriu așa că o să trec direct la subiect și o să-ți arăt...
Cum să satisfaci absolut orice femeie, să îi dai orgasme cutremurătoare și să ai o viață sexuală pasională, nebună, seară după seară.
Îți voi explica zeci de poziții sexuale și îți voi spune cum să le execuți perfect pe fiecare, că o sa ajungi subiect constant de discuție printre prietenele ei...
Ai emoții când vine vorba de sex? Ți-e frică să avasezi sexual? Am trecut și eu prin asta și te pot ajuta. Ba mai mult, te voi transforma într-un bărbat sigur pe el, care știe să-și exprime sexualitatea și atrage femeile ca un magnet.
Cum să eviți aceste 8 greșeli când vine vorba de sex. Ultimul lucru pe care l-ai vrea ar fi să te faci de râs în pat...
Cum să te transformi într-un veritabil amant, capabil să ofere oricărei femei nopți de neuitat. Altfel vei merge pe stradă uitându-te la cele mai frumoase femei, știind că tu ești cel mai bun lucru ce li s-ar putea întâmpla
Cum să reaprinzi pasiunea într-o relație de lungă durată. Dacă sunteți împreună de ceva vreme, sexul a devenit deja o rutină iar sfaturile mele s-ar putea să îți salveze relația sau chiar... căsnicia!
Surprinde-o de fiecare dată cu ceva nou. Nu trebuie să-ți bați capul să vii cu idei noi pentru că îți voi da eu cu zecile.
Cum să găsești puctul G la orice femeie, rapid și ușor. Plus, cum să-l stimulezi pentru orgasme de o să-i tremure picioarele
Îți voi detalia cum să-ți perfecționezi comunicarea sexuală (atât verbală cât și non-verbală) astfel încât să te implore din priviri să faceți sex!
Știai că unele femei se culcă cu un bărbat doar dacă sărută bine? O să-ți spun cum să afli momentul ideal să o săruți, și să o faci așa de bine că EA te va săruta înapoi imediat după.
și multe, multe altele...
Ghidul tău sexual de la A la Z este aici!
Pentru a face totul cât mai ușor pentru tine, am împărțit materialele pe module. Le poți citi în orice ordine, în funcție de unde crezi că ai mai mare nevoie de ajutor. Hai să vedem ce cuprinde fiecare modul.
Tot ce trebuie să știi despre anatomia sexuală la bărbați și femei. O să-ți uimești tovarășii cu câte știi legat de acest subiect.
Cum se excită femeile și cum se excită bărbații. E important să îți educi femeia pentru că și TU ai nevoie să fii excitat de către ea.
Totul despre prezervativ: ce tipuri sunt, cum sa-ti alegi marimea potrivita, cum se pune. In plus, afla cum sa-l pui pe tine in timp record, fara ca partenera sa observe
Tot ce trebuie să știi despre lubrifianți. Când e nevoie de ei și când nu.
Ce să faci dacă ți se rupe prezervativul... Se poate întâmpla oricui dar nu oricine știe ce să facă pe moment.
Tot ce trebuie să știi despre bolile sexuale (și cum să te ferești de ele)
Vei fi un expert în orgasmul feminin. Cum se produce, care sunt tipurile de orgasme la femei și cum să fii TU cel care i le dă.
Iar acum că știi lucrurile de bază e timpul să vorbim despre...
Îți voi spune tehnici și tactici pentru a o convinge să facă sex cu tine. În plus, s-ar putea ca chiar ea să forțeze sexul când vede că ești cu mult peste restul bărbaților... de frică să nu te piardă (am pățit!)
Ți-e frică că o să ai pulsul la maxim în timpul preludiului? Îi voi spune la pagina X cum să scapi de aceste temeri definitiv.
Dacă ai o vârstă la care ți-e rușine să recunoști că ești timid sau virgin, o să-ți arăt cum să treci rapid peste asta ca și cum nu s-ar fi întâmplat.
Cum să ai centura neagră la săruturi. O vei face umedă încă înainte de a pune mâna pe ea...
Află ușor și rapid, prin câteva teste micuțe, unde îi place să fie atinsă. Cu cât o atingi mai mult unde trebuie, cu-atât orgasmele ei vor fi mai puternice. (Ea oricum n-o să-ți spună vreodată!)
Știi să săruți o femeie senzual pe corp? Dacă gândul acesta îți dă fiori, citește de la pagina X totul despre asta.
Ce faci dacă ea e virgină? Dar dacă TU ești virgin? Îți voi spune garantat cum să creezi mai multă intimitate... încredere... și plăcere pură cu partenera ta!
Vei afla o tehnică de contact vizual ce va zidi o puternică legătură emoțională între voi
Cum să o dezbraci. Cu ce să începi, cu ce să continui și cum să te dezbraci pe tine în același timp.
Fă atmosferă cu lumânări, bețișoare parfumate și multe alte idei... totul fără să cheltui prea mulți bani. Îți voi spune ce și cum.
Plus, multe alte secrete...
Dacă preludiul a fost făcut ca la carte, nu mai rămâne decât să discutăm despre...
Cum faci tranziția de la locul întâlnirii la locația de sex. Fă asta bine și n-o să întâmpini nicio rezistență când o s-o dezbraci.
Cum să o atingi în zonele erogene. Evită să te faci de râs și să ratezi partide de sex pentru că nu știai asta.
Găsește-i punctul G și dă-i cele mai puternice orgasme din viața ei (Punctul acela super sensibil, ”al plăcerii”, pe care s-ar putea să nu îl descopere niciodată singură).
Exemple concrete despre cum să aplici tehnica ”doi pași înainte, un pas înapoi” în sex. Plus multe alte tehnici cu care o vei ține trează toată noaptea.
Cum să *vorbești murdar* cu partenera ta pentru orgasme cutremurătoare. Cuvânt cu cuvânt ce să îi spui pentru a scoate femeia perversă din ea.
15 ponturi și tehnici pentru a oferi mai multă plăcere clitorisului femeii. O să-ți mulțumească pentru ele...
Cum treci peste rezistența de ultim moment a femeii. E acolo pentru un motiv și e sarcina noastra sa trecem peste ea...
Cu sau fara prezervativ? O să afli când merge fără, pentru orgasme mai puternice.
Vei ști de-acum când mimează și când are un orgasm real. Îți voi spune cum să îți dai seama fără ca ea să se prindă!
Află cum e cu sexul cu femeile de peste 30 de ani. Pentru că au nevoi speciale, e important să le știi.
Ce să faci dacă ți se *înmoaie* sau dacă îți moare erectia.
Ce să faci în postludiu (după sex). Cum să te asiguri că vă veți mai vedea pentru alte experiențe sexuale.
URGENT Ce să faci dacă ai prietenă de luni de zile și încă n-a ajuns la orgasm. Trebuie să citești asta...
Evită aceste 10 greșeli sexuale pe care majoritatea bărbaților le fac la pat și... se fac de râs. Vei avea un avantaj clar în fața lor.
Cum să îți amâni controlat ejacularea pentru orgasme extrem de puternice
Plus multe alte lucruri...
OK, ai dezbrăcat-o iar acum vrei s-o dai pe spate cu pozițiile tale. Să vorbim despre fiecare în parte:
Peste 30 de poziții sexuale explicate. Ve fi amantul ideal dacă știi bine doar câteva din ele.
Îți voi spune metoda corectă de a face sex în pozițiile clasice. Femeile se dau cu capul de pereți când văd că partenerul nu are un minim de tehnică.
Îți voi dezvălui poziția sexuală secretă ce necesită foarte puțină energie din partea ta. O să reziști ore în șir...
Lucruri cruciale pe care trebuie să le știi despre sexul anal.
Cum să inventezi pe loc propriile tale poziții sexuale. Inventivitatea ta la pat o va face să se topească de plăcere.
Sexul oral. Cele mai bune unghiuri, tehnici și tactici.
Majoritatea bărbaților au complexe înfricoșătoare când vine vorba de femei și de sex - dar sunt câțiva tipi oarecare ce fac sex în fiecare seară cu altă femeie...

...cumva reușesc ca, după prima noapte, să facă femeile să vină ELE la ei...

iar tu ești la un pas de a afla cum să dai orgasme extraordinare și să faci femeile să te "sune să te întrebe ce mai faci" ;-) ...
Secrete murdare despre cum o poți aduce mai repede la climax
Cum o convingi să facă sex anal. Treci peste orice obiecție cu ușurință și fă-o să te țină minte ca pe cel mai bun și mai pervers amant din viața ei.
Cum o convingi să-ți dea sex oral... și să și *înghită*... chiar dacă până acum ți-a zis: N-o s-o fac niciodată!
Cum să îi oferi orgasme multiple. Când o s-o vezi epuizată sub tine, transpirată și cu ochii plini de recunoștință, o să ai o satisfacție greu de descris în cuvinte.
Trei metode de a convinge orice femeie să ”joace” în cele mai mari fantezii sexuale ale tale
Cum să o faci să ejaculeze. O să te simți ca cel mai tare bărbat dacă reușești asta...
Obosești și ejaculezi repede în timpul actului sexual? Îți voi arăta cum să-ți mărești performanțele la pat și s-o faci să rămână cu gura căscată.
Tehnici avansate dacă femeia ta se umezește și se excită foarte greu.
Cele cinci secrete tantrice ce vor duce viața ta sexuală la un alt nivel
Cum să ai orgasme multiple fără să-ți pierzi erecția.
Cum să îți maresti drive-ul sexual dacă ai peste 40 de ani. Te vei mișca exact ca la 18!
Metoda mea secretă de a face o femeie să facem partide de sex rapid când am eu chef. Acum o vei știi și tu.
Se poate să ai orgasm simultan cu ea? Vei afla la pagina Z.
Cum *fortezi* sex la prima întâlnire fără să pară că încerci. Plus, tehnica mea s-o duci din club direct la tine acasă.
Trei metode de a convinge orice femeie sa ”joace” în cele mai mari fantezii sexuale ale tale
Cum să o faci să îți spună fanteziile ei sexuale, pentru ca mai apoi să le pui în practică
Totul despre jucăriile sexuale
Cum o convingi să o faceți în trei, cu o altă femeie.
Cum sa o faci sa (nu) se indragosteasca de tine (Vrei sau nu relație după sex?)
Exercițiile Kegel: ghid de la A la Z. Vei avea erecții mult mai lungi decat ai crezut că vei putea vreodată
Și alte secrete de-ale mele pe care aproape nimeni nu le știe...
Dar asta nu e tot. Dacă comanzi acum, vei beneficia de niște bonusuri extraordinare (în format PDF). Accesul la ele se face imediat ce ai plasat comanda!
Îți voi spune ce să mănânci pentru a-ți mări libidoul și rezistența la pat
Îți voi arăta care sunt vitaminele și mineralele de care ai absolută nevoie pentru a rezista mult la pat și a avea erecții mai puternice
Ajută alcoolul când vine vorba de sex? Răspunsul nu e cel la care te aștepți dar o să-ți spun când și cum acesta te poate ajuta.
Nu vreau să-îți spun despre diferența cu care se uită femeile la un bărbat bine îmbrăcat față de unul generic. La naiba! Chiar și bărbații sunt mai politicoși de când mă îmbrac stilat.
Ovidiu de la www.FiiCuStil.ro, expert în domeniu, îți va spune lucrurile esențiale despre cum să arăți bine. Printre altele, vei afla...
Cum să rezolvi urgent lucrurile legate de aspectul tău ce probabil ți-au sabotat deja o grămadă de oportunități...
Care sunt cele mai cu stil haine pe care le poți purta pentru a arăta eleganță și bun gust. Dacă ai între 18-35 de ani, trebuie neapărat să le aflii.
Cum să atragi toate privirile încă din prima secundă când intri într-un club sau în orice altă locație. Rezultatele tale cu femeile vor crește exponențial.
Exemple de combinații de haine ce formează ținute complete... pentru că cel mai ușor îți formezi ochiul uitându-te la poze.
Cum să dai pe spate orice fată printr-un simplu citit în palmă. Va rămâne cu gura căscată când îi vei spune detalii despre viața ei personală (și intimă)
Cum să îți dai seama de personalitatea fiecăruia încă dinainte să te uiți în palmă (doar la forma mâinii și a degetelor)
Cum să interpretezi fiecare din cele pantru linii majore din palma fiecăruia.
Cum să îi spui ceea ce vezi în palma ei. Nu doar CE îi spui e important, ci și CUM.
Îți voi da 18 idei foarte tari de ce poți face cu prietena sau soția ta de Sfântul Valentin.

Toate sunt planificate în detaliu și ușor de pus în aplicare.
Cum să citești instantaneu dacă o tipă te place, doar după poziția corpului. Extrem de util la prima întâlnire și la ieșirile în club.
Lista gesturilor non-verbale și cum să le interpretezi.
Cum să afli dacă te minte. O grămadă de gesturi non-verbale o dau de gol iar, dacă observi mai multe deodată... e clar.
Te voi ajuta să descifrezi limbajul sexual al trupului, ca să știi să reacționezi pe măsură ce o dezbraci și atunci când e goală în fața ta.

3 întrebări legate de sex

Q1: Nu cred că aceste tehnici funcționează. De ce aș avea încredere într-un produs de pe Internet?
A1: Atâta timp cât îți dai silința să te educi vizavi de sexualitate, vor merge. Prea puțini bărbați sunt interesați să ofere orgasme femeilor și să fie buni la pat dar tu, pentru că ai la dispoziția ta un ghid complet, vei ajunge un adevărat expert în sex.
Q1: Mi-e rușine să comand. Ce-o să zică prietena mea?
A1: Coletul este sigilat și nimeni nu va ști ce ai primit. Pe el nu scrie absolut nimic despre conținut.
Q1: E costisitor să aplici acele tehnici?
A1: Nu e costisitor deloc, trebuie doar timp și imaginație. O tehnică bună nu e neapărat una scumpă. Iar ca să dai pe spate femeile cu zecile de poziții sexuale explicate... asta e gratis :)
OK, Dorel dar... cât costă pachetul?
M-am gândit mult la preț. Nu știu cât valorează pentru tine să fii extraordinar la pat și să poți da orgasme la orice femeie.
300 de lei? 200 de lei?
Fiindcă acest pachet conține zeci de tehnici de productivitata (lucru pe care nu l-am mai văzut în alte cărți similare), m-am hotărât să pun un preț mai mic relativ la munca pe care am depus-o să scriu cartea și bonusurile. Așa că m-am decis să o las temporar la prețul de numai 99 69 49 de lei.
Probabil voi ridica prețul în curând, nu sunt sigur de asta...
Deci dacă comanzi acum, primești cartea prin poștă și ai acces instantaneu la cele 4 bonusuri electronice în câteva minute.
Ce zici, ești dispus să investești infima sumă de 99 69 49 de lei pentru a deveni un zeu al sexului și, în definitiv, al femeilor?
Pune-ți întrebarea: ce aș da să pot satisface orice femeie pe care pun ochii?
Te rog - dacă sexul e important pentru tine, fă primul pas chiar acum!


Da Dorel! Vreau să fiu un zeu la pat, să ofer orgasme cutremurătoare tuturor femeilor.

Vreau să am o viață sexuală de invidiat, să am femei care să mă asalteze pe stradă și la telefon ca să le ofer plăcere. Îmi plac femeile frumoase iar acum că știu ce vor, sunt gata să le ofer.

Înțeleg că acest pachet conține absolut tot ce am nevoie pentru a avea parte de mult sex și femei frumoase.

Mai înțeleg că trebuie să acționez acum, dacă vreau să beneficiez de acest preț promoțional, precum și de toate bonusurile extraordinare pe care mi le oferi.

Am discreția garantată în momentul când primesc pachetul prin poștă.

Super-promoția de Crăciun expiră în:

Uite ce e: ziua când am luat decizia că voi ști cum să satisfac o femeie a fost una memorabilă, chiar dacă atunci n-am știut-o. Mi-am schimbat complet viața, iar acum vreau ca eu, la rândul meu, să o schimb pe a ta.
Vei deveni un expert în domeniu pentru că vei ști despre sex ceea ce doar 1 din 100 de bărbații români știu (iar numărul este în creștere pentru că aceast pachet deja le schimbă viețile sexuale peste noapte).
Pentru o viață sexuală împlinită,Dorel C. Mărgineanu
Fondator www.Orgasmatronul.com
P.S. Prețul aceste cărți este de doar 99 69 49 de lei + taxele poștale. Livrarea se face prin Poșta Română iar plata ramburs, doar la primirea coletului.
P.P.S. Am lăsat surpriza cea mare la sfârșit. Comandă acum și îți voi răspunde pe e-mail la orice întrebare timp de 30 de zile. Orice întrebare legată de sex merită un răspuns.
P.P.P.S. Nu uita de bonusuri, de garanția de 60 de zile și de faptul că, practic, vei avea sexul la degetul tău mic. Ce-și poate dori mai mult un bărbat?

"Este foarte bine structurata"


Cel mai mult am apreciat faptul ca este foarte bine structurata cartea si ca analizeaza fiecare subiect in parte. O simpla citire nu este suficienta. Trebuie analizata mai bine si pusa in practica :).
-Anonim, București
Autoritatea Natională pentru Protectia Consumatorilor
TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 (linie telefonică cu apelare gratuită)
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj
Adresa: Cluj-Napoca, str. Năvodari nr. 2, cod 400117
Tel.: 0264/431.367, Fax: 0264/431.368, e-mail: reclamatii.cluj@opc.ro
www.anpc.gov.ro